Türkiye´ye aşk tatili

Güncelleme Tarihi:

Türkiye´ye aşk tatili
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2006 00:00

Alman Bild Gazetesi, çiftlerin çocuk sahibi olmalarını teşvik etmek için turizm şirketi L´Tur ile birlikte bir kampanya düzenledi.

Haberin Devamı




Türkiye´de Tatil
Son günlerde Almanya´da en çok konuşulan konulardan biri olan çocuk sahibi olan aile sayısının gittikçe azalmasından yola çıkan gazete, "Bild´le bebek tatiline" sloganlı kampanyada, şanslı 100 çifte bir haftalığına Türkiye tatili hediye edecek.

Çiftler Antalya´daki 5 yıldızlı Kervansaray Lara Oteli´nde kalacaklar. Türkiye´de bulundukları süre zarfında çocuk yapmayı başaran çifte ise yapacakları bir dahaki tatilleri de hediye edilecek.

Çekiliş yapılacak

Önceki gün Bild Gazetesi´ne yapılan e-mail başvuruları arasında çekiliş yapacaklarını söyleyen Bild yetkilileri, Türkiye´ye gidecek olan 100 çifti belirleyeceklerini söylediler. İlginin oldukça büyük olduğu bildirilirken, kazanan çiftlerin Türkiye´ye gidiş tarihlerini kendileri belirleyecekleri ifade edildi.

Bild çalışanları 100 şanslı çifti bugün belirleyecek. İlginin büyük olması nedeniyle tatil aksiyonunun tekrarlanabileceğini açıklayan yetkililer, "Almanya´da çok sayıda çocuksuz çift bulunması nedeniyle böyle bir çekiliş düzenledik. E-mailler gözden geçirilecek ve gerektiğinde önümüzdeki günlerde bir çekiliş daha düzenlenecek" dediler.

Gazete önceki günkü sayısında "Türkiye´ye 200 gidiş, 300 dönüş mü olacak?" sorusuna yer verirken "Bu tatilde aşk yapan kazanacak" yorumu yapıldı.

FRANKFURT

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!