Türkiye, turist cenneti

Güncelleme Tarihi:

Türkiye, turist cenneti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2010 15:49

BELÇİKA’da Brüksel Turizm Fuarı’nın açılışı dolayısıyla bir resepsiyon veren Tanıtma ve Kültür Müşaviri Kenzi Güzel Çulhaoğlu, Belçikalıları Türkiye’ye davet etti.

Haberin Devamı

Brüksel Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır, Büyükelçi Murat Ersavcı, Büyükelçilik müsteşarları Can İncesu, Korkut Tufan, Brüksel Başkonsolosu Mehmet Poroy, Ticaret Müşaviri Zübeyde Solak’ın da hazır bulunduğu resepsiyonda lale, broşür ve Türkiye’nin güzelliklerini ihtiva eden afişler dağıtan Müşavir Kenzi Güzel Çulhaoğlu; "Türkiye gerçek bir turist cennetidir. Deniz, kum ve güneşin ötesinde doğal güzellikleri ve tarihi dokusu keşfedilmeyi bekliyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye’yi ziyaret eden turist sayısı 28 milyona yakın. Türkiye artık, sağlık turizminde termallerini, tarihi dokusunu, güzelliklerini vitrine çıkardı. Bakınız bu fuara katılan özel sektör sayısında büyük artış var. Türkiye’nin tanıtımını birlikte üstlendik. 2010 Avrupa Başkenti İstanbul’a ilgi büyük. Yat turizmi, dağcılık cazibe alanlarını oluşturuyor" dedi.

Haberin Devamı

KUŞADASI’NI TEMSİL ETTİLER
Öte yandan bu yıl ki fuara Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Kondur Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile özel sektör temsilcileri birlikte katılarak, Kuşadası’nı temsil ettiler. 8 Şubat 2010 tarihinde sona erecek olan Brüksel Turizm Fuarı’na başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, Güney Amerika, Afrika ile Uzakdoğu ülkeleri de katılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!