Türkiye fuarların gözde katılımcısı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye fuarların gözde katılımcısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2024 11:52

Almanya’nın Hannover kentinde 11-14 Ocak 2024 tarihleri arasında açılan DOMOTEX Uluslararası Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı’nda Türkiye’den 47 firma katıldı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın fuar kenti Hannover’de her yıl düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük ihtisas fuarı olan DOMOTEX Uluslararası Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı, bu yıl 11-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşti. Hannover Başkonsolosluğu ve Ticaret Ataşeliği’nden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Geçen yıllarda firmalarımız tarafından büyük ilgi gören DOMOTEX fuarında bu yıl ülkemizden halihazırda 47 firmamız katılımcı olarak yer aldı. Toplamda ise fuarda 51 ülkeden 1034 firma ürünlerini sergilediler. Türkiye, katılımcı firma sayısı bakımından 47 katılımcı firma ile Çin’in (333), Hindistan’ın (291) ve ev sahibi Almanya’nın (121) ardından 51 ülke arasında 4. sırada yer almıştır. DOMOTEX fuarı, her yıl yaklaşık 90’a yakın ülkeden alanında uzman 40 bin civarında insan tarafından ziyaret edilmekte ve bunların çoğunluğunu iş insanları oluşturmaktadır. Yüzde 90’ı yabancı katılımcılardan oluşan fuarın ziyaretçi sayısındaki yabancı oranının da yüzde 70 civarında olması, bu fuarın uluslararası niteliği konusunda en önemli bir gösterge olmaktadır.”

Haberin Devamı

Türkiye fuarların gözde katılımcısı
‘YARARLI BİR FUAR’
“Fuara ilgi duyan uzman ziyaretçiler genellikle toptancılar, iç mimarlık firmaları, otel işletmeleri, mobilya ve ev tekstili firmalarından oluştuğu bilgisini edindik. Firmalarımızın, anılan fuara katılmaları, ziyaretleri ile katılımcı firmalarımızla temas etmeleri, yeni ticaret imkânlarının ortaya çıkmasını, var olan müşterileriyle görüşmelerini, rekabet ettikleri firmaların ürünlerini yakından görmeleri alanında önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Başkonsolosluğumuz ve ticaret ataşeliğimiz olarak fuar süresince yapılan etkinliklere iştirak ettik; firmalarımızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk. Ülkemiz ve katılımcı firmalarımız açısından yararlı bir fuar olduğu kanısındayız.”
Türkiye fuarların gözde katılımcısı

Türkiye fuarların gözde katılımcısı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!