Türkiye Almanya'yı yendi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Almanyayı yendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2013 13:13

Kassel'de Türkiyeli eski şöhretli futbolcular, Almanya şöhretlerini salon futbolunda 5-3 yendi.

Haberin Devamı

KASSEL'DE 1. Sunexpress Cup öncesi turnuvanın gösteri maçında Türkiye şöhretleri, Almanya'yı farklı mağlup etti.

Cem Karaca, Erhan Albayrak, Çetin Güner, Murat Saral, Alex Do Santos, Kenan Kala, Hakan Ortatepe ile Servet Aydın'dan oluşan Türkiye, Frank Kurt, Dietmar Roth, Slobodan Komljenovic, Uwe Müller, Thorsten Bauer, Uli Borowka, Olaf Marschall, Uwe Bein, Falk Ozellis, Marc Arnold, Thomas Braun ve Mete Ertuğrul’dan oluşan Almanya şöhretlerine karşı ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.

Alman ekip ikinci yarıda maçı şova dönüştürmek isteyen Türkiye'yi affetmeyip skoru eşitledi.

Maça yeniden ağırlığını koyan Türkiye, karşılaşmayı 5-3 galip tamamladı. Türkiye’nin gollerini Çetin, Cem, Erhan Albayrak (2) ve Hakan Ortatepe attı.

TFF temsilciliği yeniden yapılanacak
Turnuvada Türkiye'nin hem antrenörlüğünü hem de kaptanlığını yapan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Cem Karaca, Türkiye Futbol Federasyonu ile Almanya’da temsilcilikler için görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Almanya’daki Türk futbol yeteneklerini daha iyi takip edebilmek için bölgelere ayrılması gerektiği konusunda otoriterlerin hemfikir olduğunu kaydeden Karaca,

"Bu yöntem hem Türk futboluna hem de gençlere daha hayırlı olacak. Bölgelerdeki temsilciler, gençlere daha çok gözlemleyebilecek. Yetenekler gözden kaçmayacak“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!