Türk Telekom yeni şubesini açtı

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom yeni şubesini açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2013 12:22

ALMANYA'da 'İki ülke tek kart' sloganıyla yola çıkan Türk Telekom Mobile, Hamburg ve Berlin'den sonra üçüncü şubesini Köln'de açtı.

Haberin Devamı

Köln Mülheim'da alışveriş merkezindeki yeni Flagship bayiliğinin açılışını Türk Telekom Mobile Genel Müdürü Ayhan İlik, Pazarlama Müdürü Zafer Karaca, Satış Müdürü Özgür Ağagül, Köln Başkonsolosu Mustafa Kemal Basa ile birlikte Köln şubesi sorumluları Harun ve Hakan Taşdemir kardeşler birlikte yaptılar.

YATIRIMA DEVAM
Açılışta konuşan Ayhan İlik, "Müşterilerimiz neredeyse orada olmak ve müşterilerimiz ne istiyorsa onları vermek istiyoruz. İleride yeni sürprizlerin yanı sıra, bayii sayımızı da artırmayı planlıyoruz. Türk Telekom avantajıyla tek bir kartla hem Türkiye’de hem de Almanya’da doya doya telefon etme, SMS gönderme ve internete bağlanma imkanı sunuyoruz. Büyük bir talep var. Bu talep karşılığında bizler de yatırımlarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.

Harun Taşdemir de yurt dışı dolaşım ücreti 'roaming' konusunda Türk Telekom Mobile’in avantajlı bir kart olduğuna dikkat çekerek,

"Bu kart Türkiye’de de rahatlıkla kullanılabilir. Diğer şebekelerde, Türkiye'de izin sırasında yaşanan şok yaratan ağır faturalara ve sıkıntılara artık bu hatla son veriyoruz. Bu kartla Almanya’da ne kadar ödüyorsanız, Türkiye’de de yine o kadar ödüyorsunuz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!