Türk kebapçısı önünde bıçaklı saldırı

Güncelleme Tarihi:

Türk kebapçısı önünde bıçaklı saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 09:12

İngiltere’nin başkenti Londra’da Türk kebapçısı önündeki açık alanda sigara içen 23 yaşındaki bir kişi bıçaklı saldırıya maruz kaldı.

Haberin Devamı

Boynuna bıçak darbesi alan mağdur, Londra Ambulans Servisi’nden (LAS) gelen bir ekip tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.  Çevre güvenliğini alan polis, güvenlik kordonu çekerek vatandaşların kebap dükkanına girmesini engellemeye çalıştı. 

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Saat 20.05 sularında meydana gelen olayla ilgili Best Kebap in Town sahibi Ali Doğan, şöyle konuştu; “Olay saatinde evdeydim. İşyeri çalışanlarımdan gelen telefonla talihsiz bir olay yaşandığını öğrendim.

İddiaya göre; sıra beklerken dışarıdaki masada sigara içen bir müşteriye 30 yaşlarındaki bir kişi, ‘astım hastasıyım, sigara içme’ şeklinde sert uyarıda bulunuyor. Tartışma ardından bıçağına sarılan kimliği meçhul kişi, diğer müşterimizin boynunu kesiyor. Boynu kesilen kişinin ise hayati tehlikesi olduğu kaydedildi. Soruşturma sürerken polis, şu ana kadar saldırıyla ilgili herhangi bir tutuklama olmadığını kaydetti."

Olayın görgü tanıklarından kebap shop çalışanı Hüseyin Doğan ise olayın kendileriyle ilgisinin olmadığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!