Güncelleme Tarihi:
Alman Tarım Ürünleri Birliği (DLG), Selçuk'a Wiesbaden yakınındaki Delkenheim kentinde bulunan tesisinde ürettiği "Öz kavurma"dan dolayı altın madalya verdi. Bugüne kadar değişik dallarda 8 kez bu ödülü alan Hilmi Selçuk, "Altın DLG Ödülü kalite ve hijyenik ortamlarda üretilen ve müşterinin beğenisini kazanan ürünlere veriliyor. DLG uzmanları titiz bir incelemede bulunup etin kalitesi, tadı ve hazırlanış şeklini değerlendiriyorlar. Bu ödülü bir kez daha kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
AB STANDARTINDA ÜRETİM
Pastırmanın yanı sıra kavurma ve hazır işkembe çorbası ile Avrupa'da çok sayıda ülkeye satış yaptıklarını belirten Selçuk "30 çalışanım ile birlikte Türk damak tadına uygun bir ürün yaratıyoruz. Kavurma yumurtalı, kuru fasulye veya nohutlu sıcak yemeklerin vazgeçilmezi" dedi. Kalitenin ve hijyenik bir çalışmanın başarıyı da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Selçuk "Avrupa Birliği standartlarında bir üretim yaparak emeğimizin karşılığını alıyoruz" diye konuştu.