Türk futbolcular turnuva yıldızı

Güncelleme Tarihi:

Türk futbolcular turnuva yıldızı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2010 10:57

Frankfurt'ta yapılan 32. Licher Cup geleneksel salon futbol turnuvasında finalde İshak Doğan'lı Arminia Bielefeld'i 2-0 yenen St. Pauli şampiyon oldu.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Frankfurt kentinde yapılan 32. Licher Hessen Cup Salon Futbol Turnuvası'nda Türk futbolcular başarılı futbollarıyla alkış topladı. Attığı 3 golle, Eger (St. Pauli) ve Göbig (FSV Frankfurt) ile turnuvanın gol kralı ödülünü alan genç milli futbolcumuz Uğur Albayrak, 3. lig ekibi Kickers Offenbach'ın üçüncü olmasında önemli rol oynadı.



5 bin 100 kişi izledi
Höchst Ballsporthalle'yi tıka basa dolduran 5 bini 100 seyirci güzel futbol ve atılan gollerle mutlu olurken, şampiyon 2. lig ekibi St. Pauli oldu. Deniz Naki'nin yer almadığı St.Pauli kadrosu A Grubu'ndaki ilk maçta TuS Koblenz'i 2-0 mağlup etti. FSV Frankfurt'a 2-0 yenilmesine rağmen St. Pauli grubunu ikinci bitirip yarı finale yükselmesini bildi. Yarı finalde Uğur Albayrak'lı Kickers Offenbach'ı 3-1 mağlup eden St. Pauli finale yükseldi.

Haberin Devamı


Türk futbolcular başarılı
B Grubunda ise 3. Lig ekibi Kickers Offenbach, Bielefeld'i Uğur Albayrak'ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Salona heyecan getiren karşılaşmada ise Kickers Offenbach, ezeli rakibi eintracht Frankfurt'la karşılaştı. Michael Skibbe'nin daha çok genç futbolculara yer verdiği karşılaşmada Türk futbolculardan sadece Selim Teber oynadı. Sakatlıkları nedeniyle Kickers'te Suat Türker ile geçen yılın gol kralı Tufan Tosunoğlu, Eintrach'ta ise Ümit Korkmaz ve Cenk Tosun ise forma giymediler. Kickers Offenbach'ta Uğur performansıyla göz doldururken, takımının FSV Frankfurt'u 4-1 yendiği karşılaşmada üç gole asistlik yaparak taraftarlarından alkış topladı. Frankfurt ikinci maçında da İshak Doğan'lı Bielefeld'e 2-1 yenilerek elendi. Bielefeld ise İshak'ın başarılı bir oyun gösterdiği karşılaşmada, yarı finale yükseldi. Yarı finalde FSV Frankfurt'u tek golle geçen Bielefeld'in tek golüne asitlik İshak'tan geldi.



En iyi taraftar ödülü Offenbach'ın
Kickers Offenbach'ta Uğur'un iki gol atıp yıldızlaştığı karşılaşmada FSV Frankfurt'u 3-1 mağlup eden Kickers Offenbach üçüncü oldu. Final maçında ise St. Pauli, Bielefeld'i Marcel Eger'in attığı iki golle 2-0 yendi. Turnuvanın galibi St. Pauli, şampiyonluk kupası yanında 5 bin Euro, ikinci Bielefeld 2 bin 500 Euro alırken, üçüncü Offenbach 1500 Euro, dördüncü FSV Frankfurt ise 1000 Euro ödülün sahibi oldular. Turnuvanın en iyi oyuncusu St. Pauli'den Sukutu-Paso. en iyi kalecesi FSV Frankfurt'tan Patrick Kland olurken en iyi taraftar ödülü 200 litre bira ise Kickers Offenbach takımının taraftarlarına verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!