Tugay Uzan transferin gözdesi

Güncelleme Tarihi:

Tugay Uzan transferin gözdesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2015 12:56

Tugay Uzan, attığı goller ve oynadığı futbolla transferin gözdesi oldu. 21 yaşındaki başarılı futbolcu “İkinci ve Üçüncü Liglerden teklifler var. Ancak kendimi geliştirebileceğim bir takımda oynamak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Tugay Uzan, iki yıl U19 Bundesliga'da oynadı. Hertha 03 ve Wolfsburg alt yapısında oynadıktan sonra Union Berlin'e transfer oldu. Genç milli takım forması giydi. Hızlılığı ve gol vuruşlarıyla dikkat çeken bir futbolcu. Union Berlin II takımının yıldızı. Regionalliga Kuzeydoğu grubunda geçen sezonu 13 golle tamamladı. Bu hafta yine iki gol attı. Ligdeki gol sayısını sezonun bitimine daha beş hafta kala 14'e çıkardı. İki sezonda attırdığı gol sayısı ise 28. Üstün performansıyla çabuk dikkat çeken Tugay, şimdi İkinci Bundesliga ile Üçüncü Lig takımlarının gözdesi.

Türkiye'den de transfer teklifleri aldığını söyleyen Tugay, Almanya'da kalmak istiyor. Genç futbolcu “Berlin'den çıkmak istiyorum. Almanya'da futbolunun kalbi batı eyaletlerinde atıyor. Orada hem güçlü kadrolar hem de büyük takımlar var. İkinci Bundesliga ve Üçüncü Lig takımlarından bana ciddi teklifler var. Kazanacağım paradan çok şimdilik kendimi daha çok geliştireceğim ve futbolumun üstüne koyacağım bir yerde oynamak istiyorum. Futbol eğitimim daha sona ermedi. Bu yüzden Türkiye'den gelen teklifleri de ret ettim. Benim amacım önce üçüncü veya ikinci ligde oynamak. Sonrasında da Bundesliga'da daha güçlü ve hazır bir şekilde oynamayı arzuluyorum. Çocukluğumdan beri ise hep İngiliz liginde oynamayı hayal ettim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!