Tiyatro Frankfurt perdeyi ‘Biri Bizi Dikizliyor’la açıyor

Güncelleme Tarihi:

Tiyatro Frankfurt perdeyi ‘Biri Bizi Dikizliyor’la açıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2014 11:35

Almanya’nın Rhein-Main bölgesindeki tek Türkçe tiyatro olarak çalışmalarını sürdüren Tiyatro Frankfurt, yeni sezonda perdelerini, 14 Eylül pazar günü Rüsselsheim Şehir Tiyatrosu’nda açıyor.

Haberin Devamı

FERHAN Şensoy’un yazdığı, Kamil Kellecioğlu’nun yönettiği ‘Biri Bizi Dikizliyor’ (Jemand Beobachtet Uns) adlı eser, pazar günü günü saat 18.00’de Almanca üst yazıyla sahnelenecek. Eseri ünlü oyuncu Ayla Algan ile birlikte Erol Babaoğlu ve Sevi Algan da izleyecek.

Kadrosunda Kamil Kellecioğlu, Dilek Örnek, Handan Tıraş, Umut Kuzu, Haydar Akarsu, Başak Gülergin, Barış Akman, Samet Akkoyun’un olduğu Biri Bizi Dikizliyor’un dramaturgluğunu Dr. Gülen İpek Abalı, sesini Serdar Türkyılmaz ve Özge Özübal, üst yazısını Nesrin Özaydın Özbek, suflörlüğünü Damla Çoban, rejisini ise Kamil Kellecioğlu ve Serpil Demirci üstlendi. Televizyon yayıncılığının içerisinde bulunduğu durumu, yaşamlarını görüntüleme hakkını bir televizyon kanalına satan ailenin başından geçen komik olaylar üzerinden anlatan Biri Bizi Dikizliyor için www.tiyatro-frankfurt.de sitesinden veya 01631527737 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Oyuncu seçmeleri yarın


RÜSSELSHEİM Şehir Tiyatrosu‘nda üçüncü defa sahne almaya hazırlanan Tiyatro Frankfurt ekibi, hem oynadığı oyunlarla, hem de Rein-Main Bölgesi’nde organizasyonunu üstlendiği Frankfurt Türkçe Tiyatro Festivali’yle, bölgenin kültürel yaşamına katkılarını sürdürüyor. Tiyatro Frankfurt, genç yetenekleri keşfetmek için de çaba harcıyor. Ünlü sanatçımız Ayla Algan’ın Genel Sanat Yönetmenliğinde yapılacak olan oyuncu seçmelerinin ilki yarın saat 17.00’de Höhenstrasse 44, Frankfurt adresinde...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!