Tıp Bayramı’na görkemli kutlama

Güncelleme Tarihi:

Tıp Bayramı’na görkemli kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2015 14:50

İngiltere’de sağlık sektöründe görev yapan Kıbrıslı Türk Sağlık çalışanlarının kuruluşu olan Kıbrıslı Türk Sağlık Çalışanları Birliği (KTSCB), 14 Mart Tıp Bayramı’nı tarihi kütüphane ve müzede düzenlediği görkemli gala ile kutladı.

Haberin Devamı

Resepsiyon ile başlayan baloya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, eşi İhsan Tuncalı ve kızı Begüm, İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi (Konsey) yöneticileri, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birliğin üyeleri ve aileleri katıldı. Konukler resepsiyon sonrası salona alınırken klarnet ve davul ile karşılandı.

Tıp Bayramı’na görkemli kutlama


TARİHİ MEKANDA KUTLAMA

‘Hoşgeldiniz’ konuşması yapan KTSCB Başkanı Dr. Cenk Oğuz, Birliğin kuruluşunun eski yıllara uzandığını ancak, uzun süre pasif kaldığını ve iki yıl önce KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı’nın girişimleriyle tekrar Kıbrıs Türk sağlık çalışanlarını biraraya getirdiğini ifade etti.

Tıp Bayramı’na görkemli kutlama


Oğuz, konuşmasının ardından, derneğin eski kurucularından ve mesleki duayen olarak bilinen Dr. Özkan Hıfsı’yı mikrofona davet etti.

Tıp Bayramı’na görkemli kutlama


Atilla Hüseyin’in orkestrası ile İngilizce şarkılardan oluşan program yaptığı baloda, sanatçı-müzisyen Hakan Bilal de Türkçe ve farklı dillerdeki şarkılarıyla konukları gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendirdi.Tarihi mekanda gerçekleşen baloda, konuklar müzik eşliğinde dans edip eğlenirken, gecenin sonunda yapılan piyango çekilişinde, tatil, uçak seyahati ve farklı hediyeler sahibini buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!