Tim Wiese: 'Mesut'suz olmuyor'

Güncelleme Tarihi:

Tim Wiese: Mesutsuz olmuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2010 18:40

W. Bremen kalecisi Tim Wiese, Mesut Özil'in eksikliği nedeniyle Şampiyonlar Ligi ve Bundesliga'da kötü sonuçlar aldıklarını belirterek “Mesut'suz olmuyor. Onun eksikliğini hessediyoruz” dedi.


WERDER
Bremen'nin üzerinde bu sezon kara bulutlar uçuyor. Şampiyorlar Ligi'nde ve Bundesliga'da hayal kırıklığı yaratan yeşil beyazlılar, gol atmakta sıkıntı çektikleri gibi kalelerinde çok da gol görüyor.

W. Bremen, Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları 10 maçta tam 24 gol yedi. Yaşanan krize teşhisi ise kaleci Tim Wiese koydu. Wiese “Mesut'un eksikliğini hissediyoruz. O olmadığı için takım bu kadar kötü. Mesut sadece gol atmıyordu, takımı da organize ediyordu. Mesut'suz olmuyor” dedi.

Rakamlar Wiese'yi haklı çıkarıyor
Sezon öncesi Werder Bremen, Real Madrid'e 18 milyon Euro karşılığında sattığı Mesut Özil, geçtiğimiz sezon Bundesilga'da 9 gol attı, 17 golün de hazırlayıcısı oldu. Avrupa lig maçlarında da takımının kurtarıcısı olan Mesut, 8 karşılaşmada 7 golün pasını verdi.

Mesut'un yeri dolmuyor
W. Bremen Mesut'tan doğan boşluğu doldurmak için Milan'dan 6.5 milyon Euro ödeyerek renklerine kattığı Marko Arnautoviç şimdiye kadar bekleneni veremedi. Aynı şekilde 8 milyon Euro ödenen Brezilyalı Wesley de istenen katkıyı sunamadı. İki futbolcudan beklenen katıkı gelmeyince bu kez gözler Marko Marin ve Aaron Hunt'da çevrildi. Marin ve Hunt da Mesut'un yerini dolduramayınca W. Bremen maçlarda oyun üstünlüğünü rakiplerine kaptırdı ve beklenmedik kötü sonuçlar aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!