Tilki'nin iadesi bekleniyor

Güncelleme Tarihi:

Tilkinin iadesi bekleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2011 15:34

ALMANYA'nın Köln kentinde eski sevgilisi Laura V. (29) ile sevgilisinin iş arkadaşı Andres O.'yu (34) kurşunlayarak öldürdükten sonra Fransa'da yakayı ele veren Mustafa Tilki'nin Almanya'ya iadesi için çalışmalar başlatıldı.

Haberin Devamı

Tilki'nin yakalanmasıyla ilgili açıklama yapan Köln Savcısı Alf Willwacher, “Şu anda elimizde fazla bir bilgi yok. Sadece yakalandığını öğrendik. Fransız meslektaşımız bizden tutuklama kararının aslını talep ettiler” dedi.

OLAY NASIL OLDU?
Gizli aşk yaşadığı 34 yaşındaki Litvanyalı sevgilisinin kendisine terk ederek başka bir erkekle ilişki kurmasını kendine yediremeyen Mustafa Tilki, 29 Kasım 2010'de kanlı planını uyguladı. Braunsfeld semtinde Laura V. ile işarkadaşı Andres O.'nun çalıştığı işyerine giden Tilki, iş çıkışı çifte kurşun yağdırdı. Daha sonra kiralık bir otomobille olay yerinden kaçan Tilki izini kaybettirdi. Polis, Tilki'nin Fransa'da yaşayan kardeşine sığındığından yola çıkarak kırmızı bülten çıkardı. Asker kaçağı olan Tilki'nin bu nedenle Türkiye'ye kaçmayacağı tahmin ediliyordu. Mustafa Tilki'nin Fransa'dan kaçak yolla Afrika'ya geçiş hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Evli ve dört çocuk babası Mustafa Tilki Fransa'nın Narbonne kentindeki tren istasyonunda düzenlenen operasyonla ele geçirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!