Ticarette "Dayanışma Platformu"

Güncelleme Tarihi:

Ticarette Dayanışma Platformu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2010 17:03

HOLLANDA’nın Arnhem kentinde iş dünyasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Ticarette Kültürlerarası Dayanışma Platformu oluşturuldu.

Haberin Devamı

HOLLANDA’nın Arnhem kentinde iş dünyasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Ticarette Kültürlerarası Dayanışma Platformu oluşturuldu. Arnhem Belediyesi, Arnhem Meslek Yüksekokulu, küçük ve orta ölçekli işletmeler birliği, Rijnijssel Koleji, Türk İşverenler Derneği ve Gelderland Eyaleti Ticaret Odası’nın yer aldığı platformun tanıtımı nedeniyle kentteki Açık Hava Müzesi salonunda düzenlenen törene Gelderland Vali Yardımcısı Marijke Van Haaren, Arnhem Belediyesi Başkan Yardımcısı Michiel van Wessem, Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTİAD) Başkanı Turgut Torunoğulları ile çeşitli kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldılar.

PROTOKOL İMZALANDI
Törende platformda yer alan kuruluşların temsilcileri tarafından “Ticarette kültürlerarası dayanışma” katılım protokolü imzalandı. Arnhem Türk İşverenler Derneği Başkanı Rahmi Gemril, platformun yabancı girişimciler açısından olumlu sonuçlar doğuracağını belirterek, “İş dünyası arasındaki ilişkiler önümüzdeki süreçte daha da gelişecek. Bu da hem girişimcilere, hem bölge, hem de ülke ekonomisine olumlu bir şekilde yansıyacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!