Teddy'ye özel hoca tutulacak

Güncelleme Tarihi:

Teddyye özel hoca tutulacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2012 15:48

Geçen ay baba olan Robbie Williams, özel olarak eğitim gören çocukların onu çok etkilediğini belirterek, kızları Teddy'nin de bu şekilde eğitim almasını istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Yeni baba olan şarkıcı Robbie Williams , kızını okula göndermeyeceklerini, bunun yerine kızlarının evde eğitim göreceğini söyledi.

38 yaşındaki Williams, özel olarak eğitim gören çocukların onu çok etkilediğini belirterek, kızları Teddy’nin de bu şekilde eğitim almasını istediğini söyledi.

Okulu erken yaşlarda bırakarak Take That adlı pop grubuna katılan Williams, kızının kendisinden çok daha iyi eğitim almasını amaçladığını söyleyerek, onun bir “Aristo çocuk” olması için çalışacaklarını belirtti. Sunday Times Style dergisine konuşan Williams, “bence Aristo çocuklarının ayakları sağlam bir şekilde yere basıyor. Hem akıllılar hem de sinsiler ama orijinal düşüncelere de sahipler. Düzgün terbiye almamış pek fazla Aristo çocuk görmedim” dedi.

Williams, Teddy doğduğu zaman hayatından çok fazla ödün vermek zorunda kalmaktan korktuğunu belirtiyor. Şarkıcı şimdi ise baba olma fikrine alıştığını söylüyor ve “Diğerkamlık konusund büyük bir ders almak üzereyim” diyor. Williams “Bu beni korkutan bir durum. Çünkü 16 yaşıdman beri bir pop yıldızıyım ve hiçbir zaman kendi popomu silmek zorunda kalmadım” diyor ve ekliyor “Ama şimdi kelimenin tam anlamıyla, başka birinin poposunu silmek zorundayım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!