Tecavüz komplosuna altı yıl hapis

Güncelleme Tarihi:

Tecavüz komplosuna altı yıl hapis
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2014 11:01

İngiltere’nin Kent şehrinde kavga ettiği iş arkadaşından öç almak için onun adıyla cinsel partner bulma sitelerine üye olan ve insanlara “tecavüz fantazisi” olduğunu söyleyip arkadaşının tecavüze uğramasını sağlamaya çalışan 30 yaşındaki Joanne Berry 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Maidstone Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davaya bakan yargıç David Griffith-Jones, mahkeme tarafından atanan psikyatristlerin Berry’nin hiç bir psikolojik rahatsızlığının bulunmadığını tespit ettiklerini söyledi ve 6 yıllık hapis cezasının yarısını çektikten sonra koşullu olarak serbest bırakılma hakkını elde edecek olan kadının hayatı boyunca seks suçluları listesinde yer alacağını da belirtti.

TECAVÜZE UĞRAMAK EN BÜYÜK FANTAZİM

Mahkemede Perry’nin “İntihar edeceğini söylediğinde kendisini ciddiye almayan” ve “işini kaybetmesine neden olan” bir iş arkadaşından öç almaya karar verdiği açıklandı.

Savcılık Perry’nin Cinsel içerikli arkadaşlık sitesi Cougar Shag’e arkadaşının kimliği ile üye olduğunu ve burada tanıştığı Dean Hicks adlı adama “En büyük fantazisinin tecavüze uğramak olduğunu” söylediğini açıkladı.

Hicks’den evine gelip kapıyı çaldıktan sonra ona tecavüz etmesini isteyen kadının, adama kavgalı olduğu arkadaşının ev adresini verdiği belirtildi.

Berry’nin tecavüz komplosu Hicks arkadaşının evine gidip zorla içeri girmeye çalışınca ortaya çıktı.

Herşeyden habersiz adam karşısındaki kadının planladıkları fantaziden habersiz olduğunu fark edince ondan polisi aramasını istedi ve kadını daha fazla korkutmamak için yetkililer olay yerine gelene dek otomobilinde bekledi.

Mahkemenin hapis cezası kararını açıklamasından sonra, dava boyunca tüm suçlamaları reddeden Berry basın açıklaması yapmak istemediğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!