Takipçilerine canlı yılan yedirdi!

Güncelleme Tarihi:

Takipçilerine canlı yılan yedirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2015 12:37

Güney Afrika’nın Shshanguve kentinde kendini peygamber ilan eden 27 yaşındaki rahip Penuel Mnguni’nin takipçilerinin inancını test etmek amacıyla onlara canlı yılanlar yedirmeye kalktığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Bir dizi mucize gerçekleştirdiğini de iddia eden Mnguni’nin nadir yılanlarla yaptığı ainler, Güney Afrika’nın önde gelen hayvan hakları derneği SPCA’in insanları canlı yılanları ağızlarına sokarken gösteren bir dizi fotoğrafı polise ulaştırmasının ardından ortaya çıktı.

SPCA müfettişi Andrew Kekana, sahte peygamberin yılanları liderliğini yaptığı End Times Disciples Kilisesi yakınlarındaki çalılıklardan topladığını ve ritüellerde kullanılan bazı yılanlarn oldukça nadir olduğunu ortaya çıkarttı.

Takipçilerine canlı yılan yedirdi


İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Kekana “Penuel Mnguni’nin yaptıkları hem yılanlar hem de takipçileri açısından kabul edilemez şeylerdi” dedi.

Mnguni’nin hayvanlara eziyet suçlaması ile hakim karşısına çıkartıldığı ve 75 sterlin ceza ödedikten sonra tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldığı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!