Suzan, BIL mankeni oldu

Güncelleme Tarihi:

Suzan, BIL mankeni oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2011 17:41

Miss Hamburg 2010'da 4. olan 20 yaşındaki lise öğrencisi Suzan Sever, prestijli kozmetik akademisi ve şirketi BIL'de mankenlik yapmaya başladı.



MISS
Hamburg 2010 4.sü Suzan Sever (20), tanınmış Beauty Is Life (BIL) isimli kozmetik akademisi ve şirketinin mankeni oldu. Yüksek kalitede makyaj ve kozmetik ürünleri yapan ve aynı zamanda şirkete bağlı akademide uzman kozmetikçi yetiştiren BIL'in geleneksel yıllık tanıtım şovunda güzel kızımız podyuma çıktı.

Akadami kurucusu Beatrix Isabel Lied ve müdürü Chris Scholüke tarafından organize edilen tanıtım şovunda akademi öğrencisi Claudia Tripp'in yaptığı makyajı tanıtan Suzan Sever büyük alkış topladı. Lise son sınıf öğrencisi olan Suzan Sever, “Miss Hamburg finallerinde BIL ekibi bizlerin makyajını yaptı. Kendileriyle o zaman tanıştık. Daha sonra bana şovlarında mankenlik teklif ettiler severek kabul ettim. BIL ürünleri tüm dünyada pazarlanan uluslararası çalışan bir şirket olduğu için burada mankenlik yapmak benim için bu meslekte ilerlemek için büyük bir fırsat” dedi.

30 yıllık akademi ve şirketin kurucusu Beatrix Isabel Lied ise Suzan'ın yüz hatları ve mimikleriyle makyaj ürünleri için ideal bir manken olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!