Sürpriz ve Serdar yok

Güncelleme Tarihi:

Sürpriz ve Serdar yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2013 15:02

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw Fransa ile oynayacakları özel maç kadrosunu açıkladı. Mesut Özil ve İlkay Gündoğan aday kadroda yer alırken herkesin beklediği Stuttgart’ta forma giyen Serdar Taşçı ile B. Leverkusen’da forma giyen Kiessling gibi isimler yok.

Haberin Devamı

Almanya Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Joachim Löw önümüzdeki hafta Çarşamba akşamı oynayacakları Fransa maçı için 23 kişilik aday kadroyu açıkladı. Özel maç kadrosunda 23 futbolcu yer alıyor. Mesut Özil ve İlkay Gündoğan aday kadroya alınırken, Stuttgart takımı kaptanı Serdar Taşçı yine çağrılmadı. Löw üç aylık sakatlığın ardından sahalara dönen B. Münih’ten Mario Gomez ile Jerome Boateng’i kadroya çağırırken, Hamburg’un başarılı kalecisi Rene Adler’de aday kadroda kendine yer buldu.

KİESSLİNG VE SERDAR YOK

Joachim Löw Alman basınında yer alan haberlerin aksine B. leverkusen’lı forvet Stefan Kıessling ile Stuttgart takımında forma giyen Serdar Taşçı’ya kadroda yer vermedi. Onların yerine forvette üç aydır sakat olan Mario Gomez ile Lazio’da sakatlığı nedeniyle son haftalarda oynamayan Miroslav Klose 23 kişilik listede yer aldı. Savunmada da uzun bir sakatlık sonrası sahalara dönen Boateng ile İngiltere’de son haftalarda ortaya oyduğu performansla alay konusu olan Mertesacker çağrılması dikkat çekti. Löw’ün iki eski milli takım oyuncusu Serdar Taşçı ve Stefan Kiessling’i görmezden gelmesi çok tartışılacağa benziyor.

ALMAN MİLLİ TAKIMI

Kaleciler: René Adler (Hamburger SV), Manuel Neuer (Bayern Münih)
Savunma: Jerome Boateng (Bayern Münih), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (FC Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Heiko Westermann (Hamburger SV)
Orta Saha: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Schalke 04), Mario Götze, İlkay Gündogan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos, Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Real Madrid), Lukas Podolski (FC Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), André Schürrle (Bayer Leverkusen) Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih)
Forvet: Mario Gomez (Bayern Münih), Miroslav Klose (Lazio Rom)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!