Sporla atılan dostluk köprüsü

Güncelleme Tarihi:

Sporla atılan dostluk köprüsü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2010 16:24

Spor ve işadamları Delmenhorst'da düzenlenen dostluk maçında buluştu. Bremen ve Delmenhorst çevresinde tanınmış iş ve spor adamlarının karşılaştığı maçı işadamları kazandı.

Haberin Devamı

ALMANYA'NIN Delmenhorst kentinde ilk kez spor ve iş dünyasının tanınmış simaları yeşil sahada buluştu. Bremenli iş ve spor adamları Vatanspor forması altında, Delmenhorstlu spor adamları ise Hürriyetspor forması altında dostluk maçı yaptı. Mini sahada oynanan karşılaşmayı Bremenli işadamları 8-6 kazandı.

Kulüpler arasında diyalogu geliştirmek, iş adamlarını sporun içine çekmek amacıyla yapılan organizasyon Bremen Vatanspor, Hürriyetspor, Hicretspor ve Tur Abdin kulüpleri destek verdi. Karşılaşma sonunda Hürriyetspor'un karpuz ikramı oldu.

Devamı gelmeli
Bremenli Türk İşadamı Bülent Uzuner, Aykut Kopar, Tansel Yetişkin , Hürriyetspor Kulübü Başkanı Metin Kalabalık ve SPD'li Delmenhorst İl Genel Meclis Üyesi İskender Şen bu tür etkinliklerin daha sık yapılması gerektiğini belirterek, "Spor ve iş adamlarını buluşturan bu tür etkinliklerin arkası gelmeli. Bu etkinliklerle hem kulüpler arası diyalog artıyor, hem de iş adamları spor yapmış oluyor" dediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!