"Sona kadar pes etmek yok"

Güncelleme Tarihi:

Sona kadar pes etmek yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2013 10:19

F.Bahçe Ülkerli Karaman, sonuna kadar mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

İlkan Karaman, takım olarak yaşadıkları sıkıntılı süreci anlattı. (F) Grubu'nda ilk 4 maçı kaybettikleri için “şanslarının kalmadığı” yönündeki yorumlara katılmadığını belirten Fenerbahçe Ülkerli oyuncu, “(Her şey bitti) gözüyle bakacaksak, 'sezonu bitirelim' diyelim o zaman. Takım arkadaşlarıma inanıyorum. Kendime de güveniyorum. Son saniyeye kadar mücadele edecek karakterde biriyim. Benim için son saniye zili çalana kadar hiçbir şey bitmez” diye konuştu.

“Taraftar 'Artık uyanın' dedi”

Ülker Sports Arena'daki Caja Laboral maçında ortaya koydukları performans ve aldıkları yenilgi nedeniyle taraftarın gösterdiği tepkinin bir anlamda kendileri için iyi olduğunu vurgulayan Karaman, başarılı sonuçlarla taraftarlarını sevindirmek istediklerini ifade etti. İlkan Karaman, şöyle devam etti:

“Bu tepki aslında moralimizi bozmaktan ziyade iyi oldu. Çünkü taraftarımız artık bize 'Uyanın ne yapıyorsunuz?' demek istedi. Onların böyle bir tepki vermesinden dolayı biz de kendimizden utandık açıkçası. Bundan sonraki süreçte iyi mücadele edip, başarılı sonuçlar alarak taraftarımızı sevindirmek istiyoruz.”

“Son dakikaya kadar mücadele etmeliyiz”

Genç oyuncu, üst üste maç kaybedince ister istemez bir güven sorunu yaşadıklarını ancak bunun üstesinden gelebilmek için son dakikaya kadar mücadele etmeleri gerektiğini kaydederek, “Zorlu maçlar oynuyoruz. Rakibimiz maçın bir bölümünde 8-10 sayı öne geçtiğinde, oyuncu psikolojisi 'diğer maçlar gibi olacak' diye düşünmeye başlıyor. Bu nedenle oyun içinde biraz düşüyoruz. Bu düşüşü yaşamadan son dakikaya kadar mücadele etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

“Takım içindeki ilişkiler ve antrenörle ilişkiler çok güzel”

Özellikle “Top 16” turunda bazı şeylerin istedikleri gibi gitmediğini, bunun nedenini tam olarak anlamadıklarını dile getiren İlkan Karaman, takımda ilişkilerin iyi olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Neden olduğunu biz de anlamış değiliz. Ancak bunu düzelteceğimize inanıyorum. Kadromuz gerçekten iyi bir kadro. Nedenini anlayamadığım bir şekilde organize olamıyoruz. Çok iyi bir ekibiz. Takım içindeki ilişkiler ve antrenörle ilişkiler çok güzel. Herkesin birbiriyle iletişimi çok iyi. Düzeltmemiz gereken şeyleri antrenörümüz düşünüyordur. Daha iyi mücadele edecek bir ekip olacağımıza inanıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!