Sertab Erener konser verdi

Güncelleme Tarihi:

Sertab Erener konser verdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2010 17:52

Sertab Erener, İsveç’in başkenti Stockholm’de verdiği konser ile Türk ve İsveçlileri coşturdu.

Haberin Devamı

Türkiye’yi 2003 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ”Every Way That I Can” adlı şarkısıyla temsil eden ve Türkiye’ye birincilik kazandıran Erener, dün gece Stockholm’un merkezinde Cirkus’da sahneye çıktı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğin durma noktasına gelmesine rağmen, konsere ilgi yoğundu. Erener, 2 saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konseri Türkiye’nin Stockholm Büyükelçisi Zergün Korutürk, İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt, Avrupa Parlamentosu milletvekili eşi Anna Maria Gorazza Bildt ile izledi. Konser sonrasında, Dışişleri Bakanı Bildt, Sertap Erener’in şarkılarını ve sahne performansını çok beğendiğini ve dinlemekten zevk aldıklarını söyledi.

Büyükelçi Zergün Korutürk de Carl Bildt ve eşinin konsere gelmesinin çok önemli olduğunu kaydederek, ”Bu da Carl Bildt’in Türkiye’ye karşı gösterdiği önemi ortaya koyuyor” diye konuştu. Sertap Erener, konser sonrasında onuruna verilen resepsiyonda Dışişleri Bakanı Bildt, Büyükelçi Korutürk ve konseri düzenleyen İsveç Devlet Tiyatrosu’na bağlı İsveç Türk Ulusal Tiyatro Derneği yöneticileri ile sohbet etti. Stockholm’de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Erener, İsveç Dışişleri Bakanı Bildt ve eşininde konsere gelmelerinden dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!