Şampiyon ringe çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon ringe çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2011 15:54

Üç kemer sahibi boksörümüz Selçuk Aydın, 1 Nisan Cuma gecesi Almanya'nın başkenti Berlin'de yeniden ringe çıkacak. Karşılaşma Avrupa spor kanalı Eurosport'tan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Boksörümüzün rakibi Beyaz Rusya'dan Dzmitry Lubachkin, bugüne kadar yaptığı 18 maçın hepsini kazanırken 17 maçını nakavtla sonlandırmış tehlikeli bir boksör. Selçuk gibi sağ gardlı olan Dzmitry, 1.74 boyunda. Dün itibariyle antrenmanlarını tamamlayan Osmanlı Savaşçısı lakaplı boksörümüz Selçuk Aydın, bu maç için iki hafta Stuttgart’ta başarılı Alman antrenör Conny Mitemeier ile birlikte kamp yaptı.

Boks yaşantısında yeni bir sayfa açtığını belirten Selçuk, ‘Amerika’da kaldığım süre beni bayağı yordu. Bu yüzden yeniden Almanya’yı tercih ettim. Buradaki çalışma ortamım çok iyi ve her şey yolunda. Moralim yüksek ayrıca hiçbir sakatlık sorunum yok. Çıkacağım maç kemer müsabakası olmadığı için bazıları maçı küçümsüyorlar. Biz boks yapıyoruz. Rakibin iyisi kötüsü yoktur. İki yılda iki maç yaptım ciddi bir maç eksiğim var bu açığı kapatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdiki rakibim 18 maçın hepsini kazanmış ve 17 nakavtı bulunuyor. Daha önce karşılaştığım Romen Ionut Dan‘Jo Jo Dan’ gibi kaçak dövüşmüyor. Benim gibi harbi bir dövüşçü o yüzden çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Sevenlerim maçlarımı özlemişler onlara zevkli bir dövüş izletmek istiyorum’ dedi.

Ayrıca, aynı gece Selçuk’un yakın arkadaşları Ağır siklet boksörümüz Erkan Teper ve Yarı ağır siklet’te daha önce dünya şampiyonu olan Fırat Arslan’da ringe çıkacaklar. Karşılaşmalar Avrupa spor kanalı Eurosport’tan naklen yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!