Sağolasın Hürriyet

Güncelleme Tarihi:

Sağolasın Hürriyet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 10:47

Okulların yavaş yavaş tatile girmesiyle yola koyulan Avrupa'lı Türkler, Hürriyet Hizmet İstasyonu'nun bulunduğu Hotel Nais'a uğrayıp dinleniyorlar. Aileler "Hürriyet'in hazırladığı Sıla Yolu ilavesi rehberimiz oldu. Burada dinlenip yolumuza devam edeceğiz" diyorlar.

Haberin Devamı

AVRUPA'DAN Türkiye'ye gitmek üzere yola koyulan Türk aileler, Hürriyet Hizmet İstasyonu'nun bulunduğu Niş kenti yakınlarındaki Hotel Nais'ta dinlenip enerji topluyorlar. Almanya'nın Bremen kentinden Kayseri'ye doğru eşi Güldane (52), oğulları Mehmet (21) ve Emre (13) ile birlikte yola çıkan Efendi Önal (51), her yıl izin sezonunda yanına aldığı Sıla Yolu ilavesi nedeniyle tasarruf ettiğini söyledi. Önal Ailesi, ilavede ülke ülke yer alan bilgiler dahilinde sıla yolunu izlediklerini ve nerede ne kadar otoyol ücreti ödeyip nerede vinyet alınması gerektiği konusundaki uyarıları dikkate aldıkları için kazançlı çıktıklarını belirttiler.


İLAVEYİ GÖRÜNCE PARAMI VERDİ
Önal Ailesi, “Hırvatistan'da Zagreb'e kadar olan ilk otoyol ücreti için bozuk para olmadığı için memura 20 Euro uzattım. Gişedeki memur 'tamam' deyip yoluma devam etmemi işaret etti. Paranın üstünü istedim. Oralı olmadı. Hemen ilaveyi gösterip yol ücretinin 6 Euro olduğunu gösterdim. Bunun üzerine paranın üzerini ödedi. Yosa 14 Euro'nun üzerine yatacaktı” dedi. Bu yıl memlekette 6 hafta boyunca dinleneceklerini belirten Önal, izinde üç torununun sünnet düğünlerini yaptıracaklarını da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!