Sağlıklı beslenme ve sporla yaşam

Güncelleme Tarihi:

Sağlıklı beslenme ve sporla yaşam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2011 15:20

Türk Alman Sağlık Vakfı, AOK Hastalık Kasası ve Mars Çikolata ile birlikte "Sağlıklı beslenme ve sporla yaşam" sloganıyla Türk kadınlarına yönelik bir proje başlattı.

Haberin Devamı

Almanya'da Türk Alman Sağlık Vakfı, AOK Hastalık Kasası ve Mars Çikolata Şirketi'nin destekleriyle "Sağlıklı beslenme ve sporla yaşam" sloganıyla Türk kadınlarına yönelik bir proje başlattı. Hessen Eyaleti Başbakan Yardımcısı, Adalet ve Uyum Bakanı Jörg-Uwe Hahn'ın himayesinde Wetzlar DİTİB Merkez Camii'nde başlatılan projenin sorumlusu Çiğdem Bilgin "Amacımız Türk kadınlarının sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak" dedi.

AOK Hastalık Kasası Sorumlusu Necati Şuözer ise "Eyaletimizde 75 bine yakın Türk AOK Hastalık Kasası üyesi. Üyelerimize AOK'nın verdiği çeşitli hizmetleri kullanmaları için çalışıyoruz. Bu proje sonrası vatandaşlarımız başka sportif ve sağlıklı yaşam etkinliklerine katılmak için AOK'ya müracat etmesi gerekir" diye konuştu. TASV görevlisi Ayla Gediz de sağlıklı beslenme konusunda kadınlara bilgiler verdi.

Kahvaltı sonrası 50'ye yakın kadın spor öğretmeni Feresteh Shahbazi yönetiminde bir saat süren cimnastik yaptılar. Gelecek toplantılarda kadınların yoga, çeşitli cimnastikler, birlikte yürüyüşler ve bisiklete binecekleri kaydedildi. Haziran ayına kadar 15 günde bir sabahları yapılacak olan etkinlikte birlikte kahvaltı ve çeşitli sporlar yapacak olan kadınlara sertifika ile çeşitli ödüller verileceğini vurgulayan konuşmasında Mars Çikolata Şirketleri Sözcüsü Nico Schiller "Kadınlar arasında en fazla yürüyüş yapan ilk üçe ise çeşitli para ödülleri verilecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!