Saadet Avrupa, Nürnberg’de iftar verdi

Güncelleme Tarihi:

Saadet Avrupa, Nürnberg’de iftar verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2022 16:07

Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Teikilatı tarafından iftar verildi. Kenan Özçelik Hoca’nın Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayan iftar programının açılış konuşmasını Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkanı Ali Sait Küçük,‘‘Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek sizlerle bir araya gelip sizler tanımak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla bir araya gelmek istedik. Allah bu toplantımız hayırlara vesile etsin. Saadet Nürnberg Bölgesi yurtdışında seçme hakkı çıkmasıyla birlikte kurulmuştur. Teşkilat yapımız her geçen gün güçlenerek büyümektedir. Yurtdışında yaşayan toplumumuzun sorunlarını çözme noktasında teşkilat olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek gayreti içerisindeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Saadet Avrupa, Nürnberg’de iftar verdi
SAADET Avrupa Başkanı Abdul Samet Temel, “Ramazan ayı bereket ve Kur-an, ibadet, dua ayıdır. Saadet Avrupa’da şube sayısını her geçen gün büyütmektedir. 35 konsolosluk bölgesinde şubelerimizde çalışmalarımız hızlı şekilde devam etmektedir. Düzenlediğimiz çalıştaylarda, vatandaşlarımızın sorunlarını 18 başlık altında ele alarak çözüm yolları bulmaya çalışmaktayız. Avrupa’daki vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü Avrupa’nın müstakil bir seçim bögesi haline dönüştürülmesiyle olacaktır” dedi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı önceki dönem milletvekillerinden Cafer Güneş, “Ramazan’ın hem ülkemize hem İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, güçlü ve büyük bir Türkiye için birlik ve beraberliğin şart olduğunu belirtti.
Saadet Avrupa, Nürnberg’de iftar verdi
İFTARA KİMLER KATILDI
Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Teşkilatı tarafından Çeşme Restoran’da verilen iftar progrmına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Saadet Avrupa Başkanı Abdul Samet Temel, Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkanı Ali Sait Küçük, Saadet Avrupa Sosyal İşler Başkanı Bahri Tükenmez, Saadet Avrupa Nürnberg Bölge Başkan Yardımcısı Musa Tamer, Nürnberg Başkonsolos Yardımcısı Ünal Ataçalıoğlu, Nürnberg Metropol Türk Toplumu (tgmn) Başkanı Bülent Bayraktar, MÜSİAD Nürnberg Başkanı Haluk Dokur, DİTİB Kuzey Bavyera Eyalet Birliği ikinci Başkanı Cemil Kimyacıoğlu, CHP Kuzey Bavyera Birlik Başkanı Rifat Çolak, Nürnberg Belediye Meclis Üyesi Ümit Sormaz, Schwbach FDP Başkanı Seyfettin Karagöl, SPD Norost Bahmhof Başkanı Abdurrahman Gümrükçü, Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınala Kulübü (DTFC) Başkanı Sevtap Oygün, Nürnberg Metroplo Bölgesi Türk İşadamları ve Dernek (TİAD) Başkanı Dr. Ali Aydın, İKG Enstitüsü Başkanı Latif Çelik ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Saadet Avrupa, Nürnberg’de iftar verdi

Saadet Avrupa, Nürnberg’de iftar verdi

BAKMADAN GEÇME!