Rooney nakavt oldu!

Güncelleme Tarihi:

Rooney nakavt oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2015 00:00

Manchester United’lı ünlü futbolcu Wayne Rooney’i Stoke City takımından arkadaşı Phil Bardsley ile Cheshire’daki evinin mutfağında, herhangi bir koruyucu başlık takmaksızın boks yaparken gösteren bir video İngiliz basınına sızdırıldı.

Haberin Devamı

1 dakika 4 saniye uzunluğundaki videonun 22 Şubat akşamı, İngiltere Milli Futbol Takımı’nda da forma giyen futbolcunun eşi Col

Rooney nakavt oldu
een ve çocukları Barbados’ta tatil yaptığı sırada çekildiği belirtildi.

Sun gazetesinin yayınladığı görüntülerde arkadaşlar arasındaki boks karşılaşmasının tatsız bittiği ve Rooney’nin sert bir yumruk yedikten sonra yere düşüp kısa süreliğine bilincini kaybettiği görülüyor.

Olaya şahit olan ancak kimliğini basına açıklamak istemeyen bir kişi gazeteye yaptığı açıklamada “Rooney yere düştüğünde çok korktuk, onun yediği darbe sonucu kalıcı bir zarar görmüş olabileceğini düşündük” dedi.

İngiliz basını, videoda sergilediği sorumsuz tavırlar nedeniyle 29 yaşındaki Rooney’nin Manchester United takımının yöneticileri tarafından cezalandırılabileceğini belirtti.

Manchester United takımının menajeri Luis Van Gaal, Rooney’i takımın kaptanlığına atadıktan sonra yaptığı basın açıklamasında futbolcudan “Saha dışında da sorumlu davranışlar sergilemesini istediğini” söylemiş “Ona benim için saha dışındaki davranışlarının da sahadaki başarı kadar önemli olduğunu söyledim o da bu sorumluluğu kabul etti” demişti.

Rooney henüz görüntülerle ilgili bir açıklamada bulunmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!