Ren'i karış karış arıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Reni karış karış arıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2009 17:07

Güler ailesi kiraladıkları tekneyle nehirden, bir gurup yakınları da kıyıdan, dürbünlerle, çalılıkların arasına baka baka Ren nehrini adeta karış karış arıyorlar.

Haberin Devamı

Mannheim'da geçeçen pazertesi Ren Nehri'ne düşerek akıntıya kapılan Büşra'dan hala haber yok. Olayın üstünden tam 7 gün geçmesine rağmen arama çalışmaları maalesef sonuç vermedi.

Umudunu günden güne yitiren baba Metin Güler, son çare olarak yakınlarını da yanına alarak kendisi kızını aramaya çıktı. İki günlüğüne küçük bir tekne kiralayan Baba Metin Güler, elinde dürbünle Ren Nehri'ni Mannheim'dan Worms'a kadar yaklaşık 40 kilometre karış karış aramaya koyuldu. Güler Ailesi'nden bir gurup ise olayın meydana geldiği bölgeden Worms'a kadar kıyıdan yürüyerek Büşra'nın cesedini arıyor.

ARAMALAR WORMS CİVARINDA SIKLAŞTIRILDI

Yetkililerden alınan bilgiye göre Ren Nehri'nin aktığı Worms kenti civarında tel ızgaralarla bir set olduğu ve Büşra'nın cesedinin bu sete takılma ihtimali üzerinde durdukları belirtildi. Güler Ailesi de bu ihtimati gözönünde tutarak Worms civarında aramalarını sıklaştırdı.

Çaresizce her neredeyse her taşın altına, her çalının ardına ve her kovuğa bakan Güler Ailesi fertleri, nehir kenarında gezintiye çıkan herkese Büşra'yı soruyor. Büşra'yı bulmak için tüm gücüyle çaresizce arayan aile, bir an önce kızlarının cesedine ulaşmayı umuyor.

KONSOLOSLUK ZİYARET EDECEK

Öte yandan polis ve dalgıçların da Worms civarında aramalarını sürdürdüğü bildirildi. Bu arada Karlsruhe Başkonsolosluğu yetkikilileri Pazartesi günü aileyi evinde ziyaret edecek. Olayın üstünden bir hafta geçtikten sonra konsolosluk yetkilililerin ziyarete gelmesi yadırgandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!