Güncelleme Tarihi:
Rektörlük yemekhanesinde gazeteciler ve personel ile biraraya gelen Rektör Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, kendi yaptığı işkembe ?orbasından ikram etti. İşkembe ?orbasının malzemesinin iyi se?ilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Büyükkasap, un ve yumurta sarısıyla terbiye edilmesini tavsiye etti.
Yaptığı işkembe ?orbasını servis yapan Rektör Prof. Dr. Büyükkasap, terbiye edilen işkembenin kıvamında haşlanması ve kemik suyuyla pişirilmesi gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Büyükkasap, fırsat bulduk?a evinde yemek yaptığını belirterek, "Yemek yapmak bir sanattır. Bir rektör her işten anlamak zorundadır. Yoğun tempomuzun arasında ekibimizle buluşup karşılıklı yemek yiyoruz. Daha önce pa?a ?orba, ?oban kavurma, ciğer sote gibi yemekler yapmıştık" diye konuştu.