Recep İvedik Avrupa'da

Güncelleme Tarihi:

Recep İvedik Avrupada
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2008 16:29

Türkiye'de gişe rekorları kıran "Recep İvedik" filmi Avrupa'da 77 sinemada vizyona girdi. Filminin başrol oyuncuları Stuttgart'taki galada büyük ilgi gördüler.

Haberin Devamı

TÜRKİYE'de gösterime girdiği tarihten itibaren gişe rekorları kıran „Recep İvedik' filmi Avrupa'da 77 sinemada gösterime girdi. Almanya, Avusturya, İsviçre, Belçika ve Hollanda'daki sinemaseverlerle buluşan filmin galası önceki gün Almanya'nın Stuttgart kentinde yapıldı. Troja Film'in katkılarıyla Ufa Palast Sineması'nda yapılan galada başrol oyuncuları büyük ilgi gördü.

Galaya, Şahan Gökbakar ve Fatma Toptaş'ın yanı sıra, Lemi Filozof, Volkan Can, filmin yönetmeni Togan Gökbakar, yapımcılar Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan ile Ayşe German ve filmin görüntü yönetmeni Ertunç Şenkay katıldı. Filmin başrol oyuncusu Şahan Gökbakar, ilk kez Almanya'da bulunduğunu ve böyle bir izleyici kitlesinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Filmin yönetmeni Togan Gökbakar ise, "Bu filmi Türklerin kendine has espri anlayışını, diğer Türklerle paylaşmak adına yaptık. Umarım çok gülüp, eğlenirsiniz" diye sözlerine son verdi ve sonrasında gösterilen film izleyicileri gülmekten kırıp geçirdi.

5 MİLYON KEZ TIKLANDI

Filmin fragmanının internet sitesi Youtube'da yaklaşık 5 milyon izleyen tarafından tıklandığının çok sevindirici olduğunu belirten Şahan, kardeşiyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu vurguladı. Özel televizyon kanallarında yaptığı "Şahan" adlı şov programıyla geniş kitleler tarafından tanınan Şahan Gökbakar'ın başrolde oynadığı filmin 1 saat 30 dakika sürdüğü belirtildi.

Filmin konusu adamın birisinin cüzdanını kaybetmesiyle başlar. Başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçarken, Recep İvedik onunla mücadeleye girer ve cüzdanı almayı başarır. Sahibinin Antalyalı bir iş adamı olduğunu öğrenen Recep cüzdanı iade etmek üzere arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik'in hikayesi başlamıştır.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!