Porsche’nin yeni yüzü Sharapova

Güncelleme Tarihi:

Porsche’nin yeni yüzü Sharapova
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2013 11:46

Rus asıllı ünlü tenisçi Maria Sharapova, Almanların ünlü otomobil markası Porsche’nin yeni yüzü oldu.

Haberin Devamı

TENİSTEKİ başarıları kadar güzelliğiyle de herkesin dikkatini çeken Rus asıllı ünlü tenisçi Maria Sharapova, Almanların ünlü markası Porsche’nin yeni yüzü oldu. Önceki gün Stuttgart’ta düzenlenen toplantıda basınla buluşan Sharapova, üç yıllık sözleşmenin altına imza attı. Bu süre zarfında Porsche’den 10 milyon Euro alacak olan güzel tenisçi “Benim için çok özel bir gün. Porsche gibi çok önemli bir markanın yüzü olmanın bir ayrıcalık, aynı zamanda büyük gurur verdiğini söylemeliyim. Porsche ailesinin bir ferdi olmaktan son derece mutluyum” dedi.

MARKAMIZ KADAR FARKLI

Porsche’nin şefi Matthias Müler “Maria Sharapova olağan üstü bir sporcu. Onun zarafeti ve gücü birleştirerek en üst performansı sergileyen bir sporcu olduğunu söylemek istiyorum. Porsche’yi farklı kılan özelliklerle örtüşüyor” dedi. Sharapova’nın kendileri için en doğru seçim olduğunun altını
çizen Müler “Karizması ve profili Porsche’yi tamamlıyor. Tüm dünyada saygı gören ve ünlü biri” dedi.

Reklam geliri 25 milyon Euro

Haberin Devamı

Maria Sharapova, Porsche ile üç yıllığına imzaladığı sözleşme ile yıllık reklam gelirini yaklaşık 25 milyon Euro’ya çıkardı. Güzel sporcunun Nike, Evian, Cole Haan, Tag Heuer ve Samsung gibi markalarla da reklam sözleşmeleri bulunuyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!