Polisle çatışmada yaralandı

Güncelleme Tarihi:

Polisle çatışmada yaralandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2007 16:28

Hungen'de polisle silahlı çatışmaya giren Cengiz Altun adlı Malatyalı Türk ağır yaralandı.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Giessen kenti yakınlarındaki Hungen'de Malatyalı Cengiz Altun, polisin kurşunlarına hedef olarak ağır yaralandı. Polis, 34 yaşındaki Türk'ün bir polis memuruna silanla eteş edip kolundan yaralaması üzerine, başka bir polis tarafından vurulduğunu açıkladı. 33 yaşındaki yaralı polis memuru ve ayaklarından yaralanan Cengiz'in götürüldükleri Lich Hastanesi'inde tedavi altına alındıkları, her ikisininde hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.

ATEŞ ETTİ

Ailesine şiddet uyguladığı ihbarı almaları üzerine Altun ailesinin evine gelen güvenlik güçleri, Cengiz'i evde bulamayınca Hungen'deki kahve ve oyun salonlarında aradılar. Lindenallee caddesindeki Türk kahvesini abluka altına alan polis saat 19.20 sularında kapıdan çıkan Cengiz'i teşhis ettiler. Ancak polisleri gören Altun'un silahına sarılıp bir el ateş etmesini üzerine polisin de karşılık verdiği bildirildi.

Kahvede saatlerce mahsur kalan Türkler "Silah sesi duyunca dışarı çıkmak istedik. Polisler kapıda silahların bize doğrultup, "Girin içeri, çıkmayın" dediler. Saatler sonra bir polis ile Cengiz'in vurulduğunu öğrendik" diye konuştular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!