Podolski: İlerleyen vakitte ne olur bilemem

Güncelleme Tarihi:

Podolski: İlerleyen vakitte ne olur bilemem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 09:46

Arsenal'ın yıldız futbolcusu Lucas Podolski, hakkında çıkan transfer haberleri için, "Ben Arsenal'de olduğum için mutluyum. İnsanlar her zaman transferler hakkında konuşurlar. Transferin ne olacağını ocak ayında göreceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, "Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi bir oyun ortaya koyduk. 3 - 0 gibi bir skoru yakaladık. 4 - 5 gol atabilirdik. İkinci yarı bizim için iyi değildi ama mutluyuz. Bazı oyuncularımız İngiltere'de kaldı ama buna rağmen iyi oynadık" diye konuştu.

Kendisi hakkında çıkan transferler haberi içinse Podolski, şunları kaydetti: "Benim Arsenal ile sözleşmem devam ediyor, ilerleyen vakitlerde neler olur bilemem. Ben Arsenal'de olduğum için mutluyum. İnsanlar her zaman transferler hakkında konuşurlar. Önemli olan önümüzdeki haftaki lig maçı. Transferin ne olacağını ocak ayında göreceğiz."

Beşiktaşlı Gökhan Töre ile iyi arkadaş olduklarını ve onu Köln'den tanıdığını kaydeden tecrübeli oyuncu, "Gökhan Töre bugün stattaydı. Telefonla görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!