Güncelleme Tarihi:
Gökyıldız, yardımcısı Gülhan Kara ile birlikte, dünyanın ?eşitli bölgelerinden gelen öğrencilere Türk mutfağını anlattı ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Gökyıldız ve Kara, öğrencilere uygulamalı olarak yoğurt ?orbası, mercimek köftesi, Mevlevi pilavı, hünkarbeğendi ve irmik helvasının nasıl yapılacağını gösterdi.
Gökyıldız ve Kara, daha önce de ü? kez yine Le Cordon Bleu okulunda, öğrencilere Türk mutfağı üzerine ders vermişti. Gökyıldız, Akdeniz mutfağına katkılarından dolayı Fransa'daki Güney Akdeniz Mutfak Konservatuvarı Yönetim Kurulu onur üyeliğine se?ilmişti.
1895 yılında kurulan Le Cordon Bleu aş?ılık okulunun 15 ülkedeki 25 şubesinde yaklaşık 75 farklı ülkeden öğrenciler, her yıl dünya mutfağı ve işletmecilik üzerine ders görüyor.