Pakistan’a yardım çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Pakistan’a yardım çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2010 15:54

HOTİAD Başkanı Turgut Torunoğulları, “Pakistan, devamlı Türkiye’nin yanında olmuş ve zor zamanlarımızda bizi yalnız bırakmamıştır. Şimdi ise yardım sırası bizde” dedi.

Haberin Devamı

Hollanda Türk İşadamları Derneği(HOTİAD) Başkanı Turgut Torunoğulları, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, bir süre önce sel felaketinin yaşandığı Pakistan’a yardım çağrısında bulundu. Torunoğulları, “Pakistan, devamlı Türkiye’nin yanında olmuş ve zor zamanlarımızda bizi yalnız bırakmamıştır. Şimdi ise yardım sırası bizdedir” ifadesini kullandı.

Pakistan’da yaşanan sel felaketinden 20 milyon dolayında insanın etkilendiğine ve çok sayıda kişinin yaşamını yitirdiğine dikkat çeken HOTİAD Başkanı Turgut Torunoğulları, “Pakistan’daki felaketin büyüklüğü göz önünde bulundurulduğunda tüm vatandaşlarımızın da elini taşın altına koyarak yardımda bulunması kaçınılmazdır. Çünkü böylesine Türk dostu olan bir millete bizim yardım etmemiz boynumuzun borcu ve insanlığımızın gereğidir. Herkesi dost ve kardeş ülke olan Pakistan’daki afetzedelere yardım yapmaya çağırıyoruz. HOTİAD olarak diyoruz ki, böyle felaketlerde bağışlanan yardımlarla acıları bir nebze olsun dindirebilmek mümkün hale gelebilir. Arzumuz yapılan yardımlarla Pakistan’ın yaralarının sarılmasına yardımcı olmaktır” ifadesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!