"Onlardan ümidi kesmedik"

Güncelleme Tarihi:

Onlardan ümidi kesmedik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2011 13:34

Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş, 2011 Avrupa Kupası'nın ilk etabını başarıyla organize ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Hamdi Güneş, organizasyon için Antalya Ticaret Odası ve Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği başta olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşumun kendilerine destek verdiğini belirtti.

Yarışın başarılı geçtiğini ve sporcuların mutlu bir şekilde Antalya'dan ayrıldığını bildiren Güneş, “Olumsuz hava koşullarına rağmen hiç bir kaza yaşanmaması sevindiriciydi. Başarılı bir organizasyon oldu. Antalyalılar destek verdiler ve izlediler. Destek istediğimiz hiç kimse bizi geri çevirmedi. Hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Zorlu yarışı Türk sporculardan yalnızca Zülfü Karabulut'un tamamlayabildiğini vurgulayan Güneş, “Sporcularımızın gelişmeye ihtiyaçları var. Ancak sevindirici olan onların eski derecelerinden daha iyi durumda olmaları. Gelişme gösteriyorlar. Yarışmayı bitiremedi diye onlardan ümit kesmiş değiliz. Daha iyi olacaklar. Bu yıl 10 ülkede yapılacak yarışmalara sporcu göndereceğiz” diye konuştu.

2013 Avrupa Şampiyonası'na Alanya'da düzenlemek için aday olduklarını belirten Güneş, “Haziran ayında ITU Kongresinde bir sunum yapacağız. 21 yıllık bir triatlon geleneği olan Alanya'nın bunu hak ettiğini düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!