ÖLMEDEN ÖNCE ŞOK GEÇİRMİŞ

Güncelleme Tarihi:

ÖLMEDEN ÖNCE ŞOK GEÇİRMİŞ
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2007 18:13

Almanya'da Kressbronn'da cesedi yol kenarında bulunan Volkan Bozacı'nın esrarengiz ölümü hala açıklığa kavuşmadı. Adli tıp raporunu inceleyen ailenin avukatı "Türk genci ölümden önce şok geçirmiş ve kalbi durmuş. Belliki birşeyden korkmuş" dedi. Polis daha önce yaptığı açıklamada "Doğal ölüm" demişti.

Haberin Devamı

Almanya'nın güneyindeki Kressbronn kasabasında cesedi yol kenarında bulunan Volkan Bozacı'nın (16) neden öldüğü aradan aylar geçmesine rağmen kesinlik kazanmadı. Polis, adli tıp raporuna göre gencin herhangi bir şiddete maruz kalmadığını ve "Doğal nedenden" öldüğünü açıklamıştı. Ancak adli tıp raporunu inceleyen Bozacı ailesinin avukatı Dr. Uwe Birk "Genç, ölümden önce şok geçirmiş ve kalbi durmuş. Belliki birşeyden korkmuş" dedi.
20 DAKİKADA NE OLDU?

Volkan'ın annesi Saide ile babası Mustafa Bozacı "29 Ağustos sabah saat 01.00'de arkadaşı, mobileti ile Volkan'ı Aral benzin istasyonunun yanına bırakmış ve birşey almak için eve gitmiş. 20 dakika sonra geri geldiğinde ise Volkan'ı bulamamış. Volkan'ın cesedi sabah saat 07.00 gibi işe giden bir polis tarafından bulundu. Ne olduysa bu 20 dakikada oldu" diye konuştu. Volkan'ın halası Ayşe Castella ise "Doğal ölüm" açıklamasını pek inandırıcı bulmadıklarını belirterek "Volkan ya birisi tarafından korkutuldu. Ya da zorla bir yere götürülmek istendi. Yoksa ölümünden önce bu kadar korkup şok geçirmezdi" dedi.
FOTOÐRAFINI GÖRDÜK

Hala Ayşe Castella şöyle konuştu: "Volkan bulunduktan sonra çekilen fotoğrafları gördük. Çocuğun karnı açık. Yani eşyalar yukarı çekilmiş. Sanki birisi onu oraya sürüklemiş ve bu sırada eşyaları yukarıya çekilmiş gibi duruyor. Halbuki polis bize "Genç sakin bir şekilde öldü" diyor. Ancak fotoğraflara bakıldığında bunun pek de sakin bir ölüm olmadığı anlaşılıyor. Şuana kadar bir görgü tanığı bulamadık. Elimiz kolumuz bağlı. 29 Ağustos sabah saat 01.00 ile 01.00 arası Aral benzin istasyonu karaşısında olup bitenleri gören varsa ya polise ya da bize bildirsin" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!