Olay sırasında kanser olduğumu sanıyordum

Güncelleme Tarihi:

Olay sırasında kanser olduğumu sanıyordum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2015 13:52

Geçen ay bir prodüktörü yumrukladığı gerekçesi ile tüm dünyada severek izlenen Top Gear programının sunuculuğundan kovulan Jeremy Clarkson, olay sırasında kanser şüphesi ile boğuşmakta olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Sunday Times’a konuşan ünlü sunucu, prodüktörle yaşadığı tartışmadan iki gün önce doktorunun dilinde bir tümör bulduğunu ve ona “Tümörün kötü huylu olabileceğini, hemen test yaptırması gerektiğini” söylediğini açıkladı.

Clarkson “Ama test yaptırmaya gidemedim, çünkü Top Gear’ın çekimlerinin ortasındaydık ve benim için Top Gear her zaman herşeyden önce gelirdi” dedi.

Geçen sürede dilindeki tümörün iyi huylu olduğunu ve kanser riski taşımadığını öğrendiğini belirten ünlü sunucu “Yine de o gün 27 yıllık BBC kariyerimde yaşadığım en stresli dönemdi” dedi.

Yaşadığı stress ve korkuya rağmen davranışının bir mazeratinin olmadığını da belirten Clarkson sözlerine “ Herşey inanılmaz derecede stresliydi, herşey ters gidiyordu. Ama sonuçta herkes stresli günler yaşıyor ve bunu benden çok daha iyi idare ediyor” diyerek devam etti.

Ünlü sunucu ayrıca yaşananlardan sonra televizyon kariyerine veda etmeyi düşündüğünü ancak şimdi emekli olmaya hazır olmadığına karar verdiğini ve yeni bir program hazırlamak için çalışmalara başladığını da açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!