Oğuz Üçüncü’nün acı günü

Güncelleme Tarihi:

Oğuz Üçüncü’nün acı günü
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2023 10:47

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (IGMG) eski Genel Sekreteri Oğuz Üçüncü’nün annesi Hatice Üçüncü (70) hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

HAMM Herringen Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazına, IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, merkez çalışanları, imamlar, iş insanları, bölgelerden gelen yürütme kurulu üyeleri ve çok sayıda cemaat ile aile yakınları katıldı. Oğuz Üçüncü, uzaktan yakından cenaze namazına gelen herkese teşekkür ederken “En zor konuşma buymuş” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Kemal Ergün “Biz Allah’tan geldik, ona döndürüleceğiz. Efendimiz (s.a.v) bizim rol modelimiz, rehberimiz, evlatlarını rahmeti rahmana uğurladığı zaman o da göz yaşlarını tutamadı” dedi. Rahmetli Hatice Üçüncü’nün komşusu IGMG hatiplerinden Ali Börek, “Dünyadaki belki en hayırlı bir komşumuzu kaybettik. Bir anne düşünün ki, ülkesini, camisini, çocuklarını, komşularını bu kadar mı sever. Bir anne bu kadar mı çocuklarına, torunlarına, davasına, tatlı dilli, güler yüzlü olur. Tebessümlü, alçak gönüllü, bizim evimize misafir gelir, alır evinde ağırlardı. Rabbim efendimize komşu eylesin” dedi.

Oğuz Üçüncü’nün acı günü

Oğuz Üçüncü’nün acı günü
ORDU’DA DEFNEDİLECEK
Hatice Üçüncü’nün helalliğini ve duasını IGMG İrşad Başkanı Celili Yalınkılıç yaptırdı. Cenaze namazını ise IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün kıldırdı. Üçüncü ailesi ve yakınlarıyla birlikte IGMG adına Ali Börek de Türkiye’ye giderek defin işlemlerine refakat edecek. Oğuz, Orhan, Okan, Abdullah isimli dört oğlu olan rahmetli Hatice Üçüncü’nün cenazesi, Ordu’nun Kumru ilçesi Yeniağcalan köyüne bugün ikindi namazının ardından defnedilecek.

BAKMADAN GEÇME!