Odadaki adam kimdi?

Güncelleme Tarihi:

Odadaki adam kimdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2013 00:00

Geçtiğimiz sene içinde evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Jerramy Stevens’tan dayak yediği için ayrıldığı iddia edilen Amerika Kadın Milli Takımı kalecisi Hope Solo İstanbul’u çok merak ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

FUTBOL dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve yılın en başarılı futbolcusuna verilen Altın Top ödülü sahibi Messi oldu.

Zürih’teki o muhteşem galada dünyanın en iyi futbolcularından, en zengin iş adamlarına ve ünlü artislere kadar geniş bir ünlü yelpazesi boy gösterdi.

Galada giydiği gece elbisesi ve güzelliği ile konukların gözlerini alamadığı bir isim vardı ki...
O da ABD Kadın Milli Takımı’nın kalecisi Hope Solo’ydu. Solo, 2008 Pekin Olimpiyat ları’nda

“Hayatta bir defa yaşayabileceğiniz bir deneyimdi. İnsanların açık alanda seks yaptıklarını gördüm. Çimlerin üzerinde, binaların arasında” diyerek gündeme bomba gibi düşmüştü.

OLİMPİYAT KÖYÜNDE SEKS PARTİSİ

Güzel kaleci ESPN’e verdiği röportajda, Olimpiyat Köyü’nde sadece seks yüzünden değil, partiler nedeniyle de sporcuların sabaha kadar uyumadan yarışmalara çıktığını, kendisinin de bir gece yabancıların girmesinin yasak olduğu Olimpiyat Köyü’nde kaldığı odaya ünlü birisini sokarak onunla beraber olduğunu açıklamıştı. Solo, daha sonra bu ismi “O benim olimpiyat sırrım” açıklamayacağım demişti.

İSTANBUL'U ÇOK MERAK EDİYORUM

Altın Top’un verildiği o galada kendisini görünce yanına gidip tanışmak istedim.

Gerçekten bakışları ve giydiği o muhteşem mavi gece kıyafetiyle gecenin en güzel kadınlarından biriydi.
Solo’ya adımı söyledikten sonra İstanbul’dan geliyorum dediğimde şaşırarak,

“O büyüleyici şehri mutlaka görmek isterim. İsmini çok duydum. Boğazın o güzelliğini resimlerden gördüm“ şeklinde cevap verdi.

Ben de bu fırsatı kaçırmayıp herkesin merak ettiği soruyu tekrar kendisine yönelttim;

“Olimpiyat Köyü’ndeki o adam kimdi? (Who was that man in Oliympic Village?)“

Solo, ince bir tebessümle çok güzel bir deneyimdi diyerek kulağıma eğildi ve “He is my secret“ (O bende saklı) sana da söyleyemeyeceğim dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!