MURAT SENER

Güncelleme Tarihi:

MURAT SENER
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2008 18:06

Bu yaz nişanlısı Sevgi ile evlenip yuva kurmaya hazırlanan Murat Sener sarhoş olduğu tahmin edilen bir sürücünün aracıyla kaldırıma çıkması sonucu öldü.

Haberin Devamı

Almanya'nın Oderwald Bölgesi'ndeki Erlach kasabasında ikamet Sener ailesi önceki gün aldıkları acı haberle yıkıldı. Oğulları Murat yolda yürürken, kaldırıma çıkan otomobilin altında kalarak can verdi. Anne Nazmiye Sener ile Murat'ın geride kalan 6 kardeşi üzüntüye boğuldu. Kaza Fulda kentinde sabah saat 6 sıralarında meydana geldi.
Bu yaz evlenecekti.

Murat'ın iki gün önce Fulda'da lastik fabrikasında iş bularak yeniden iş hayatına girdiği öğrenildi. Murat Sener'in iş arkadaşı bir İtalyanla birlikte gece vardiyasından çıkıp evine gitmekte olduğu belirtildi. Künzellerstrasse'deki kazada hızla gelen Audi 80 marka bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kaldırıma çıktı ve yayalara çarptı. İtalyan genç ile bir kişiye daha acil müdahale yapıldı ancak İtalyan genç kendine gelip Türk arkadaşını sorunca Murat Sener'in kaza yerinde olduğu anlaşıldı. Kazayı yapan sürücü de ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Anne "Murat'ım bu yaz nişanlısı Sevgi ile evlenip damat olacaktı. Onu evlendirecektim. Yuvasını kuracaktı. Murat'ım, güzel evladım, ben şimdi sensiz ne yaparım" diye gözyaşına boğuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!