Motosiklet ile Avrupa turu

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet ile Avrupa turu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 10:43

NORVEÇ'in Haugesund kentinden Norveçli eşi Roar ile birlikte yola çıkan Özlem Lampe, motosikletle Avrupa turu yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Türkiye'de 10 gün kaldıktan sonra yaklaşık 13 bin kilometrelik bir yol kat etmeyi düşündüklerini belirten Özlem Lampe, “Eşim 27 yıldır motosiklet kullanıyor. Ben bir yıldan beri motosiklet sürüyorum. Motosiklet tutkunluğu özgürlüğüne düşkün olan insanlar için çok keyif verici. Yolculuk yağmurun dışında iyi geçiyor. Macaristan'da yolda aniden farımız bozuldu. Ancak kısa sürede yaptırdık. Nais Hotel'de geceleyip dinlendik. Şimdi hedef Bulgaristan üzerinden Türkiye.


Önce İstanbul, sonra Antalya'da tatil yapacağız. Daha sonra sırasıyla Yunanistan, İtalya, İsviçre, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya ve Danimarka üzerinden tekrar Norveç'e dönüp turumuzu tamamlamış olacağız. Günde yaklaşık 500-600 km. yol katediyoruz. Eşimle Türkiye'de tanıştık. Ancak ilk kez motosiklet ile Türkiye'ye gidiyoruz. Niş'e kadar yol boyunca yağmur yağdı ve yağmaya da devam ediyor. İnternetten baktık. Şansımızdan İstanbul'a varacağımız gün içinde yağmurlu gösteriyor. İnşallah Antalya'da da yağmur yağmaz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!