Möbel Ferrari'den güz indirimi

Güncelleme Tarihi:

Möbel Ferrariden güz indirimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2012 15:25

İSVİÇRE'de mobilya mağazası "Möbel Ferrari" özel indirim yapıyor.

Haberin Devamı

Güz Bayramı'nda uygun fiyatlarla mobilya değiştirmenin tam zamanı olduğunu vurgulayan Möbel Ferrari'nin müdürü Alfred Bernet,

"Her üç ayda bir model değişikliklerimizle piyasadayız. Bu zamana kadar kaliteli mobilyalarda İsviçre'de böyle ucuzluk görülmedi. Yatak odası, oturma odası ve en son elektronik cihazlarla donatımlı mutfak odası ürünlerimiz revaçta. Hem kalitemizle hemde indirimli fiyatlarımızla mobilya sektöründe iddialıyız" dedi.

İtalyan dizaynlı Maronese ve Tomasella fabrikaların ürettiği oturma odası çeşitlerimizle satışa çok renklilik ve çeşitlilik getirdiklerini belirten Bernet,

"Her hafta Cumartesi ve Pazar günleri tüm gün boyunca güz festivali yapıyoruz. Her yaştakiler trampolin minderinde spor yapabilecek. Ferrari'ye özel yaptırılmış İtalyan tarzı Risotto ikramımız var, isteyenlerde kahve ve Berliner tatlısı ikram edeceğiz" dedi.

1963 yılından beri İsviçre'de mobilyacılıkta ön planda bulunan Möbel Ferrari "Garantili ve kaliteli ürün ve iyi bir servis. Faizsiz taksit imkanı" sloganı ve 50 personeli ile hizmet veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!