Mesut ve Podolski birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Mesut ve Podolski birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 11:20

Almanya'nın en büyük kozlarından biri olan Mesut Özil, Mario Gomez ile daha iyi anlaştığını söylemesi ünlü golcüyü kızdırdı.

Haberin Devamı

Mesut Özil son aylarda Alman Milli Takımı'nın en özel futbolcusu. Ancak başı takım arkadaşı Miroslav Klose ile dertte.

İddiaya göre bir dost sohbetinde Gomez'le daha iyi anlaştığını söyleyen Özil'in bu sözünü duyan Klose, Mesut'a cephe almış durumda. Takımda Müller, Gomez ve Boateng gibi isimler Mesut'un yanında yer alırken, Podolski başta olmak üzere birkaç futbolcu da Klose cephesinde.

Klose'nin en büyük hayali; Dünya Kupası tarihinin en golcü ismi Brezilyalı Ronaldo'nun 15 gollük rekorunu kırmak. Bunun için 2014 Dünya Kupası'nda da mutlaka yer almak istiyor. (Klose'nin de Dünya Kupası tarihinde 15 golü var).

Bu arada Mesut, Portekiz maçında Gomez'in oyundan alınmasına da sıcak bakmamış. Bakalım bu rekabetten öte olan tutum konusunda Löw nasıl bir tavır takınacak.

Alman Milli Takımı formasını şu ana kadar 34 kez giyen Mesut Özil, biri Türk Milli Takımı'na karşı olmak üzere 8 gole imza attı.

2010 Dünya Kupası'nda da başarılı bir futbol sergileyen 23 yaşındaki yıldız, Panzerlerin Euro 2012'de en önemli silahları arasında.

SCHOOL İŞİNİ KAYBEDEBİLİR

Alman Milli Takımı'nın ve Bayern Münih'in unutulmaz futbolcularından Mehmet Scholl şu anda Bayern'in genç takımını çalıştırıyor. Scholl, aynı zamanda Euro 2012 maçlarının TV yorumcusu.

Son maçta Gomez'in oyununu sert bir dille eleştiren bir zamanların unutulmaz 7 numarasına büyük tepki var. Bayern Münih forması giyen Gomez, “Aynı takım için ter döktüğümüz Scholl'un tavrını anlayabilmiş değilim” demiş.

Beckenbeuer de Scholl'e kızmış. Alman gazetecilere göre, bu eleştiri Scholl'u Bayern'deki görevinden bile edebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!