Merkel'den Mesut Özil ve arkadaşlarına moral

Güncelleme Tarihi:

Merkelden Mesut Özil ve arkadaşlarına moral
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2012 12:48

Almanya A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı Polonya'nın Danzig kentindeki otele giden Almanya Başbakanı Angela Merkel, Mesut Özil ve arkadşlarına moral verdi.

Haberin Devamı

Alman Milli takımı ile birlikte akşam yemeği yiyen Almanya Başbakanı Merkel, Mesut Özil'in oturduğu masaya gelerek futbolcumuzla yakındah ilgilendi.

Tim Wiese ve Sami Khedira ile birlikte aynı masada oturan Mesut Özil'ın hal ve hatırını soran Merkel, genç futbolcuya "Artık şampiyonluk bekliyoruz" dediği kaydedildi.

Mesut Özil'in "Sizi ve Almanya'yı sevindirmek için mücadele edeceğiz" diyerek yanıt verdiği kaydedilirken, Teknik Direktör Joachim Löw'ün ise şunları söylediği ifade edildi: Sizi sevindireceğiz. Sayın Başbakanım, Kupayı Berlin'e getireceğiz".

Moral vermesi mutlu etti

Portekiz ile oynanacak turnuvanın ilk maçı öncesi Merkel'in moral desteği vermesi Alman Milli Takımı futbolcuları ve Teknik adamları tarafından memnuniyetle karşılandı. Başbakan Angela Merkel, Almanya'nın Türkiye ile Berlin'de iki yıl önce oynadığı ve 3-0 galip eldiği grup maçında soyunma odasına gitmiş, üst tarafı çıplak olan Mesut Özil ile birlikte çekilen fotoğrafı bütün dünya basını tarafından kullanılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!