'Merhaba' ben yeni transfer Yattara

Güncelleme Tarihi:

Merhaba ben yeni transfer Yattara
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 21:00

Trabzonspor'un Gineli yıldızı, önceki akşamki antrenmanda arkadaşlarına bu sözlerle espri yaptı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'da kalması kesinleşen İbrahima Yattara, önceki akşam yapılan antrenmandan sonra soyunma odasına giderek takım arkadaşlarına, "Merhaba, ben yeni transfer, Yattara. Sizinle birlikte bu takımın başarısı i?in elimden geleni yapacağım" diye espri yaptı. Takım arkadaşlarının da Yattara'ya şakayla karşılık vermesi üzerine Gineli futbolcunun moralinin yerine geldiği gözlendi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımdan ayrı ?alışan Gineli oyuncu Jabi konusunda kulübün ve kendilerinin tavrının belli olduğunu belirtirken, "Bunda da herhangi bir değişiklik söz konusu değildir" dedi.

Karadeniz'i 2-1 yendiler

Bordo mavili yönetim, ge?en sezon sonunda, Yanal'ın raporu doğrultusunda Gineli oyuncu Jabi, Erdin? ve Hasan ??üncü'den kendilerine kulüp bulmalarını istemişti. Başka bir kulüple anlaşamayan bu oyuncular takımda kalmıştı.

Kadroya alınmayan Jabi, Erdin? ve Hasan ??üncü, kulübün görevlendirdiği antrenör eşliğinde, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde ?alışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'un başarılı stoperi Egemen Korkmaz, "Bursaspor'dan Trabzon'a geldiğimde hi? zorluk ?ekmedim. İnsanlar ?ok sıcak ve ilgililer. İyi bir kadroya sahibiz. Ma?larda savunmayı tam olarak yapıyoruz. Böyle olunca da savunma başarısı öne ?ıkıyor" dedi. Bu arada bordo mavililer, Trabzon Karadenizspor'la oynadığı hazırlık ma?ını 2-1 kazandı. Yunus Emre SEL/DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!