Meksika tatilinden böyle döndü

Güncelleme Tarihi:

Meksika tatilinden böyle döndü
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 13:40

Dört tekerlekli motosiklet yine can alıyordu. Meksika'da tatil yaptığı sırada dört tekerlekli motosikletle kaza yapan Haydar Kaya ile arkadaşı, ölümden döndü.

Haberin Devamı

Meksika tatili sırasında dört tekerlekli motosiklet kazası geçiren Haydar Kaya (24), ölümden döndü. Arkadaşıyla birlikte kiraladığı dört tekerlekli motosikletle gezintiye çıkan ve aşırı hız nedeniyle virajı alamayan iki arkadaş kaza yaptı. İç kanama geçiren Kaya Meksika’da ameliyat olduktan sonra 12 saatlik uçuşla Paris üzerinden aktarmalı Münih’e geldi. Münih’te hastaneye yatırılan Kaya, yeniden ameliyat olacak.

Oğlunun ölümden döndüğünü belirten Yılmaz Kaya, şöyle dedi:

“Haydar ağır yaralanmış. Arkadaşı ise hafif. Kimse yardım etmemiş. Kendi olanaklarıyla saatler sonra hastaneye varmışlar. Özel hastane 50 bin dolar ameliyat parası istemiş. Yurtdışı sigortası olmadığı ve 50 bin doları da veremediği için hastane tedavi etmemiş. Daha sonra 2 bin 500 dolara devlet hastanesinde ameliyat edilmiş. Dikişleri bile alınmadan yolcu uçağıyla geri geldi. 12 saat süren ve Paris aktarmalı uçuş boyunca da çok acı çekmiş oğlum. Tatile gitti az daha canından oluyordu. Yurtdışı sigortası yaptırmadığı için çok çile çekmiş oğlum.”
Haydar Kaya, Münih’de tedavi altına alındığı hastanede bu kez kırık kolundan ameliyat olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!