Mannheim Türkspor'dan Futbol Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Mannheim Türkspordan Futbol Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2008 13:24

Mannheim Türk Spor'un düzenlediği 9. Esnaf Salon Futbol Turnuvası yine nefesleri kesti. Mannheim, Ludwigshafen ve çevresindeki Türk şirket ve işyerlerinden oluşan 14 takımın mücadele ettiği turunuvada, şampiyonluğa Altuntaş Estris takımı ulaştı. Turnuvada ikinciliği Berfin Pommes, üçüncülüğü Star Car Wash elde etti.

Haberin Devamı

Mannheim Friedrichsfeld'teki Lilly Gräben Halle'de yapılan turunuva 14 takımın oluşturduğu 4 gruptaki maçlarla başladı. Gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar çeyrek finalde karşı karşıya geldi. Daha sonraki turlarda tek maçlı eleminasyon sisteminin uygulandığı turnuvada finale Altıntaş Estris ile Berfin Pommes takımları kaldı. Nefesleri kesen maçı geçtiğimiz yılın da finalisti olan Altıntaş Estris kazanarak turnuvayı şampiyon tamamladı.
Turnuvada üçüncüyü ise penaltı atışları belirledi. Yarı final maçlarını kaybederek üçüncülük-dördüncülük maçına çıkan Star Car Wash ile Barbar Shop takımları penaltı atışlarında kozlarını paylaştı. Heyecanlı penaltı atışları sonunda Star Car Wash 4-3 galip gelerek turnuvada üçüncülüğü elde etti.
KUPAYI ADNAN KAHRAMAN VERDİ

Final maçından sonra derceye giren takımlara kupalarını Mannheim Türkspor onursal Başkanı Adnan Kahraman, yeni Başkanı Hakan Yiğit ve yöneticiler verdi. Mannheim Türkspor yönetcileri ayrıca turnuvaya katılan her takıma birer katılma kupası vererek büyük jest yaptı.
Esnaflar Turnuvasında ayrıca Mannheim Türkspor'un minik takımları arasında bir gösteri maçı oynandı. Minik futbolcuları aileleri de yalnız bırakmadı. Son derece heyecanlı, kıran kırana geçen turnuvaya Türk aileler büyük ilgi gösterdi. Çoluğunu, çoçuğunu alan Türkler, Noel tatilini fırsat bilerek hem salondaki mücadeleyi izledi, hem de aileleriyle tatilin keyfini çıkardı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!