Malatyalılar'dan Haiti'ye yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Malatyalılardan Haitiye yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2010 13:08

HAMBURG Malatyalılar Derneği Kadınlar Kolu tarafından Haiti'deki depremzedeler yararına düzenlenen gecede bin 540 Euro toplandı.

Haberin Devamı

Altona semtindeki Königstrasse Okulu'nun salonunda düzenlenen yardım gecesine Hamburg'un sevilen müzik grubu Arkadaşlar Orkestrası, televizyoncu ve ses sanatçısı Tekin Keçe ve fantezi müzik sanatçısı Aydın ücret talep etmeden eşlik etti.
İşadamları Abbas Bektaş ve Adil Yiğit'in de destek verdiği gecede Malatyalılar hem gönüllerince eğlendiler hem de depremzedelere yardım eli uzattılar.


1.540 Euro toplandı
Üzerlerinde “Haiti'ye Yardım Eli” yazan tişörtlerle misafirlere hizmet eden Malatyalılar, bol bol dans edip, halay da çektiler. Gecede yapılan çiğ köfte açık artırmayla satıldı. Dernek başkanı Mevlane Çamur ve Kadınlar Kolu Başkanı Seyhan Kartal, “Deprem felaketinin acısını en çok çeken ülkelerden biri olarak, dünyanın neresinde bir deprem meydana gelirse, din, dil, ırk farkı gözetmeksizin elimizden gelen yardımı göstermeyi görev biliyoruz” dediler. Toplanan bir 540 Euro'nun Kızılhaç'ın Haiti'ye yardım için açtığı hesap numarasına yatırılacağı açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!