''Lüks hayat yaşıyor'' yakıştırmalarına üzülüyor

Güncelleme Tarihi:

Lüks hayat yaşıyor yakıştırmalarına üzülüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2012 14:43

İsveç sarayının 29 yaşındaki küçük prensesi Madeleine, Amerika Birleşik Devletleri'nde tek başına lüks bir hayat yaşadığına dair çıkan haberlere üzüldüğünü açıkladı.

Haberin Devamı

Nişanlısı tarafından aldatıldığının basına yansıması üzerine nişanı atmasının ardından babası Kral Karl 16. Gustaf'ın isteğiyle New York'a giden Prenses Madeleine, hakkındaki iddialara İsveç Kraliyet Sarayı'nın internet sayfasından yanıt verdi.

İsveç magazin basının yazdığı gibi New York'ta sadece lüks restoranlarda yemek yiyip alışveriş yapmadığını belirten prenses, çocuklar yararına kurulan bir fonda İsveç adına çalışmalara katıldığını söyledi.Yurt dışında çocuklar yararına çalışmaya bir yıl daha devam edeceğini bildiren prenses, daha sonra İsveç'e dönmek istediğini kaydetti.

Prenses Madeleine, ayrıca tahtin birinci sıradaki varisi olan ablası Prenses Viktoria'nın yeni doğan kızı Estelle'nin Mayıs ayında yapılacak olan ve Avrupa'daki kraliyet mensuplarının yanı sıra sosyetenin de katılacağı vaftiz töreninde bulunacağını açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!